Blog

Test Gratis de Healy!

n
Bereid je voor op het volgende seizoen!

Dit draagbaar medisch apparaatje kan ondersteuning bieden voor gezondheid, welzijn en balans. Healy beschikt immers over talrijke frequentieprogramma’s om lichaam en geest te optimaliseren. Dit kleine maar extreem veelzijdige apparaatje balanceert allerlei frequenties en wordt dus ingezet bij frequentietherapie.

Elk orgaan heeft zijn unieke frequentie en in een gezonde toestand functioneren onze cellen optimaal. De cel is het kleinste component in je lichaam. Een lichaam bestaat uit organen en organen bestaan uit cellen. Een ieder van ons bezit ongeveer 70 biljoen cellen. Elke cel heeft, net zoals het complete menselijke lichaam, een eigen metabolisme: water, voedingstoffen en zuurstof moeten naar binnen worden getransporteerd, de metabolismeproducten moeten naar buiten worden getransporteerd. Bij cellen wordt dit transport verzorgd door openingen in hun celwand, de celmenbranen. Deze ‘kleppen’ in het celmembranen openen en sluiten naar behoefte. Dit mechanisme wordt bestuurd door een spanningspotentiaal, dat wil zeggen het spanningsverschil tussen de celbinnenzijde en de celruimte.  De juiste of onjuiste potentiaalhoeveelheid is vervolgens verantwoordelijk voor een gezonde of een ongezond celmetabolisme.

Van de frequentietherapie wordt aangenomen dat deze het spanningspotentiaal regelt. Het kan gebruikt worden om de energetische balans van de cellen en dus ook organen op verschillende manieren te ondersteunen.

Heb jij pijn? Of chronische klachten, vermoeidheid, maagklachten, hoofdpijn, migraine, allergie, stress, moeilijk kunnen loslaten, machteloosheid, depressie, angsten, enz…
Dan kan de healy misschien iets voor jou betekenen.
Een lage vibratie zorgt voor onbalans:
Alle vormen van angst, fobiën, stress, spanningen en onzekerheid hebben een laag frequentieniveau. Ook jaloezie, woede, haat, hebzucht, gehechtheid of pijn veroorzaken brengen de frequentie terug tot lagere niveaus en zijn de oorzaak van onbalans.
Het hebben van pijn genereert ultralage frequenties: 0,1 Hz tot 2 Hz.
Angst is ook een vorm van pijn: 0,2 Hz tot 2,2 Hz.
Irritaties en spanningen 0,9 Hz tot 6,8 Hz.
Lawaai, rumoer en schrikreacties 0,6 Hz tot 2,2 Hz.
Schone schijn ophouden, trots, je anders voordoen dan je bent 0.8 Hz.
Een al of niet misplaatst superioriteitsgevoel 1,9 Hz.
Daarintegen:
Openheid, vrijgevigheid, waardering 95hz.
Dankbaarheid en bewondering 150 Hz
Medelijden en compassie 150 Hz of meer.
De frequentie van liefde en mededogen voor alle levende wezens is 150 Hz of meer.
Onvoorwaardelijke en universele liefde genereert het hoogste frequentieniveau: 205 Hz.
Wat helpt jou om dit soort hoge vibraties te creëren?
Wens je meer uitleg inverband met de werking van de Healy en wens je de frequentietherapie te ervaren?
Contacteer voor een GRATIS consult van 1.00 u.

Stap uit je comfortzone en ga voor innerlijk rust.

Scroll naar boven