Coaching door Gerda Husson

Wie in sereniteit op deze unieke manier aan zichzelf werkt, is des te meer verbaasd over hoe de omgeving en het lichaam positief mee transformeert, zowel in de thuissituatie als op de werkvloer.

gerda1
gerda 6

Ik begeleid jou heel graag

Tijdens het eerste consult maken we samen een analyse van de situatie. We kijken waar jij vastloopt. Samen kijken we naar jouw unieke blauwdruk, jouw talenten, valkuilen en jouw innerlijke autoriteit. Deze blauwdruk achterhalen we aan de hand van je geboortegegevens. 

Daarna gaan we samen op zoek naar de juiste Bachbloesemremedies die jou emotioneel en mentaal kunnen ondersteunen. Indien gewenst, gaan we jou bij een volgende sessie dieper uitzuiveren met allerhande tools, zoals Access Bars-, SRT- en/of Energy-Flow-technieken. Eventueel kunnen ook sessies met Healy ‘Frequentietherapie’ ingepland worden. Naargelang jouw keuze en jouw knelpunt(en) kiezen we samen voor de techniek die jou naar jouw gevoel het beste kan ondersteunen.

Hieronder kan je kiezen welk onderwerp jou aanbelangt om verder te gaan met jouw leven.

projector

Human Design

Aan de hand van jouw geboortegegevens, -tijd en -plaats bekom je een unieke blauwdruk van je werkelijke ‘IK’. Deze Human Design-chart met jouw blauwdruk kan je gratis bij mij opvragen. Human Design gaat er vanuit dat al jouw mogelijkheden en beperkingen vastgelegd worden op het moment dat je geboren wordt.

Het vormt als het ware een handleiding waarmee jij jouw talenten, valkuilen, moeilijk te overstijgen thema’s en vooral jouw innerlijk autoriteit kan achterhalen. Deze blauwdruk kan jou helpen om in het dagelijkse leven makkelijker keuzes en beslissingen te nemen. 

Kortom, tijdens dit consult leer je jezelf écht kennen. Je ontdekt wie je werkelijk bent en je krijgt tools mee die het jou makkelijker maken om je in deze wereld makkelijker en vlotter te laten navigeren naar jouw doel.

Opmerking: Human Design is ontstaan uit een combinatie van verschillende wetenschappen: de astrologie, de Chinese I Tjing, de Joodse Kabbala, de Vedische chakraleer, de astronomie, de kwantummechanica, de biochemie en de genetica.

bachbloesemremedies

Bachbloemenremedies

Kan je wat hulp gebruiken om jouw emoties beter te hanteren in allerhande situaties? Volgens Bach krijgt iemand die niet in evenwicht is, allerlei lichamelijke klachten. Bachbloesemremedies zijn energetische tincturen – extracten van bloemen of plantenonderdelen – die jou emotioneel mee helpen te ondersteunen, zodat je makkelijker bij jezelf kan blijven. Ze buigen als het ware negatieve emoties om naar hun positieve pool, bijvoorbeeld een gebrek aan zelfvertrouwen leidt stilaan naar meer zelfzekerheid. 

Er bestaan maar liefst 38 verschillende soorten bloesems die op een specifieke emotie of gemoedstoestand werken. Ze worden ingedeeld in zeven verschillende categorieën: angsten en bezorgdheid, onzekerheid, onvoldoende interesse in het hier en nu, eenzaamheid, overgevoeligheid, moedeloosheid en wanhoop. Door enkele Bachbloesemremedies te combineren, kan je een vraag in zijn totaliteit aanpakken. 

access bars

Access Bars

Ben je op de een of andere manier uit balans geraakt als gevolg van onze drukke maatschappij? Access Bars helpen jouw lichaam en geest om meer rust, ruimte en ontspanning in lichaam en geest te ervaren. Het zijn energetische energiebanen met 32 drukpunten die door en om je hoofd heen lopen. 

Op deze plaatsen in en om je hoofd slaan we alle gedachten, gevoelens en emoties op. Deze wirwar aan gedachten, gevoelens en emoties dienen ons niet. Ieder drukpunt staat voor een specifiek thema in jouw leven. Zo zijn er drukpunten voor het lichaam, geld, controle, communicatie, vreugde en verdriet, dankbaarheid, daadkracht, heling, veroudering, creativiteit enz. 

Wanneer we in de buurt komen van mensen die boos, angstig of verdrietig zijn, pikken we deze informatie op. Door de bars te laten lopen, laat je los wat jou niet meer dient. Zo zit het niet langer in jouw hoofd. Je hoofd wordt vrij van ballast en je maakt plaats voor vreugde en innerlijke rust. Tijdens de behandeling worden deze punten slechts lichtjes aangeraakt. Daarna voel je je rustig, kalm(er) en ontspannen. Eventuele pijn verzacht en je krijgt meer vertrouwen in jezelf!

logo energy flow

Energy-Flow®

Energy-Flow® is een helingsmethode waarbij jouw energiefrequentie wordt verhoogd om een energetisch, emotioneel en lichamelijk Wel-ZIJN te creëren. Einstein gaf immers lang geleden al aan: “Alles is energie! Alles is bewustzijn!” 

Alles is energie, zelfs al zie je het niet met het blote oog. Toch kunnen er storingen en blokkades optreden in jouw energie, in jouw energielichamen, -velden en soulbody’s. Wanneer je bijvoorbeeld een traumatisch ongeluk ervaart, wordt jouw lichaam en energie hierdoor flink door elkaar geschud, met chronische klachten als gevolg. Om deze klachten te verhelpen, dienen ze op een ander level aangepakt te worden omdat – wanneer men de oorzaak in je energielichamen niet oplost – dit zelden oplost in de materie, in je lichaam.

healy

Healy

Healy is een draagbaar medisch apparaatje voor gezondheid,  welzijn en balans. Het is een erkend medisch product voor de behandeling van chronische pijn, fibromyalgie, skeletpijn, migraine en voor de ondersteunende behandeling van psychische aandoeningen zoals depressie, angst en daarmee verbonden slaapstoornissen. Dit kleine maar extreem veelzijdige apparaat biedt talrijke frequentieprogramma’s voor optimalisatie van lichaam en geest.

pendelsrt

Spiritueel Respons Therapie

SRT is een spirituele zuiverings- en helingsmethode. Het fysieke universum is een belichaming van onze gedachten, overtuigingen en emoties. Tegenstrijdige gedachten creëren disharmonie. 

Wanneer wij onze gedachten en emoties in positieve zin ompolen, creëren we een fysieke realiteit die LIEFDE heet. We zijn immers zelf verantwoordelijk – ‘vaak onbewust’- voor het creëren van onze realiteit zoals die is en zoals we die ervaren, en dus ook voor het CORRIGEREN van disharmonische gedachten. We dragen dus zowel onze talenten als onze belemmeringen met ons mee. 

Van zodra we dit begrijpen, kunnen we werken naar een nieuw niveau van begrip en verantwoordelijkheid voor ons eigen pad. Bij SRT gaan we met behulp van een pendel op zoek naar die onbewuste disbalans, naar de negatieve energieën, en gaan we deze onbalans tegelijkertijd uitzuiveren en opnieuw balanceren.

tarot kaarten

Kaartlegging met Tarot

Wil jij jouw kaarten laten lezen en interpreteren om via deze manier beter inzichten in jezelf en jouw situatie te verwerven? Dat kan. Ik leg al twintig jaar kaarten voor mezelf en mijn naaste omgeving, met veel duidelijkheid en succes. Het gaf me meer inzichten in mezelf, de andere, de situatie of de omgeving! Uiteindelijk kom ik er pas de laatste jaren mee naar buiten. 

Na inzicht en analyse van de kaarten blijft het toch nog heel belangrijk om te handelen naar jouw eigen, unieke innerlijke autoriteit!

Wat voor mogelijkheden mag het jou wel niet geven?

Welke bevestiging mag jij ontvangen op jouw WETEN?

Stap uit je comfortzone en ga voor innerlijk rust.

Scroll naar boven