Dokter Edward Bach

Je ware roeping volgen is essentieel voor je geestelijke en lichamelijke gezondheid.

logogh dimensions

Wil jij eenvoudigweg je kennis te verrijken? Of voel jij je geroepen om zelf GH13 Dimensions-medium te worden?

Energetisch helen is eenvoudig, veilig, natuurlijk en zeer toegankelijk voor iedereen. Ons lichaam bezit  een zelfregulerend vermogen wat we door de eeuwen vergeten zijn. De snelheid en voelbaarheid van de heling is afhankelijk van de hooggevoeligheid en de fase van het ziek-zijn of het onwelzijn van de healer (degene die de healing ondergaat). Volgens de Homotoxicologie van Dr Reckeweg is dit meestal onmiddellijk voelbaar in de eerste en tweede fase van ziek zijn.

DOELGROEP:  ZORGVERSTREKKERS

Graag wil ik alle zorgverstrekkers laten proeven van enkele eenvoudige technieken die je kan gebruiken om pijn en verdriet te verzachten bij jezelf, bij patiënten, bij palliatieve patiënten! De oorzaak van onwelzijn en pijn ligt meestal op een andere level dan waar het tot uiting komt. Samen kijken we naar de verschillende levels en gaan we op zoek naar inzichten en de oplossing!

Dit doe ik door hen kennis te laten maken met hun eigen energetische blauwdruk! Vandaar dat ik werk met kleine groepen max. 8 personen. Mijn grootste talent zijn “jou werkelijk zien”,  jou je natuurlijk zelfhelingsvermogen laten ontdekken en daarmee een natuurlijke ANTI-AGING bekomen in lichaam en ziel!

In je energielichamen kunnen er storingen en blokkades optreden door emotionele, mentale of lichamelijke disharmonie, door conflicten, door trauma’s, enz…Wanneer je bijvoorbeeld een ongeluk hebt gehad, waardoor je hele lichaam even heftig door elkaar werd geschud, worden je energielichamen ook door elkaar geschud, met mogelijks chronische klachten als gevolg. Emotionele en mentale trauma’s zetten zich steeds vast op een welbepaalde plaats in je hoofd en in je lichaam. Heeft iemand verdriet? Dan is dit ook waarneembaar op een welbepaalde plaats in het fysieke lichaam. En wij maar denken dat ons fysieke lichaam het enige is! Zo buiten, zo binnen, zegt het spreekwoord.

Trouwens door deze healingstechnieken verhoog jij jouw vibratie. Zorgverstrekkers op een hogere trilling gaan stralen en bruisen van energie! En op hun beurt loopt de beker van bruisende energie over naar al degenen die klaarstaan om deze energie te ontvangen!

Einstein gaf dit al vroeg aan: “Alles is energie! Alles is bewustzijn!”

Uiteindelijk dragen we collectief bij aan verhoging van de trilling van deze aarde, naar LIEFDE – INNERLIJKE VREUGDE – OVERVLOED.    

In deze opleiding leer je een holistische en energetische werkwijze toepassen. Als GH13dimensions –medium  benader je immers jezelf of een ander in zijn/haar totaliteit, dit betekent zowel op fysiek als op emotioneel, mentaal en spiritueel niveau. Je bekijkt lichaam én geest. Daarbij wordt steeds naar de onderliggende klacht geluisterd, maar wordt de klacht best op een ander niveau opgelost! 

Hoe doen we dat?

We vertrekken vanuit jouw unieke energetische blauwdruk, jouw ‘Human Design Chart’! Zoals je weet heeft ieder eigen talenten en valkuilen. Een GH13dimensions –medium  focust zich vooral samen met jou op jouw talenten, vermijdt jouw valkuilen en zuivert energetisch onderliggende conditioneringen, trauma’s of PostTraumatisch Stresssyndromen. Samen gaan we dus voor een holistische en energetische aanpak. Dit alles kan in persoonlijke behandelingen en in een opleiding.

De opleiding bestaat uit verschillende modules, waarbij elke module afzonderlijk live of via zoom gevolgd kan worden. We kiezen voor groepen van max. 8 personen omdat op deze wijze een steeds persoonlijkere en diepere integratie mogelijk is!

Module I: Ken je werkelijke ‘IK’, respecteer de andere en creëer samen!

– Weekend of Maandag en dinsdag: live 

 • vanaf Sept 2024 start er weer een nieuwe opleiding
 • weekend steeds eerste weekend van de maand 7/8 sept,  5/6 okt, 2/3 nov
 • maandag en dinsdag 2/3 sept, 30 sept/1 okt, 4/5 nov. 2024
 • max. 8 deelnemer! Aangezien ik elke cursist individueel kan begeleiden naar zijn maximaal en zijn unieke talenten.

Living Your Design (16/17 juni 2024 of 2/3 sept. 2024)

Eerst en vooral is het belangrijk dat je jezelf leert kennen. Dan ben je al een stap vooruit. Je (her)kent jouw eigen valkuilen waarmee je dus rekening kan houden, zowel in de begeleiding van anderen, je naaste omgeving als bij jezelf. Zo kan je sneller naar jouw doel. 

Ken je werkelijke “ik” als leidinggevende, ondernemer, leerkracht, mentor en/of gewoon als mens. Wie handelt vanuit zij/haar uniciteit straalt dit uit! Wil jij meer te weten over deze manier van werken? Wil jij jezelf en de andere beter (leren) begrijpen? Wens je te handelen vanuit jouw kracht in plaats van vanuit je valkuilen, dan is deze opleiding zeker iets voor jou. 

Voorkennis is niet vereist. Voor je start, neem je best voorafgaand een persoonlijk consult zodat je het maximale uit deze opleiding kan halen. Vraag hier gratis je unieke Human Design-chart aan: https://www.jovianarchive.com/Get_Your_Chart

Het eerste deel van module ‘Living Your Design’ geeft jou concrete handvatten over hoe te ervaren en leven volgens je eigen ‘Human Design’. Bij module I heb je de mogelijkheid om dieper in je eigen “blauwdruk” te duiken. Je ontdekt hoe jouw mentale verdedigingsstrategieën (jouw conditioneringen) jouw leven hebben beheerst en wat de consequenties daarvan zijn. Verder bestudeer je de 4 Human Design-types: Generator, Projector, Manifestor en Reflector. Je leert hoe je de daarmee samenhangende persoonlijke levens- en besluitvormingsstrategie in het dagelijkse leven kunt toepassen. 

Of je nu geïnteresseerd bent in je eigen ontwikkeling, of je nu werkt als professionele coach of therapeut, deze informatie geeft je helder inzicht in je eigen wezen. Je leert in toenemende mate je leven op een vreugdevolle, bevredigende manier vorm te geven. Je innerlijke autoriteit en besluitvormingstool gidsen je naar jouw missie vanuit jouw talenten!

De psychologie achter de Bach Bloemen Remedies (30 sept en 1 okt. 2024

We gaan op zoek naar de psychologie achter de Bach Bloemen Remedies en de essentie van het leven volgens de methode van Dr. Bach.  Dit in combinatie met de 5 elementenleer: water, hout, vuur, aarde en metaal. Welke bloesems versterken het Water element: nier/blaas? Het Hout element: lever/galblaas, enz… We maken kennis met het werk van deze geleerde, zijn ontdekkingen en ontwikkelingen van de Bloemen Remedies. 

Deze 38 bloementincturen helpen je – elk op een eigen specifieke manier – beter om te gaan met je emoties, met angst, stress, eenzaamheid, jaloersheid, twijfel, neerslachtigheid, piekeren, nervositeit, woede, schuldgevoel, verdriet, wrok, perfectionisme en nog meer… Vroeg of laat krijgen we allemaal te maken met negatieve of storende emoties. Deze tincturen bieden jou de mogelijkheid deze emotie – op speelse wijze- te doorgronden en positief aan te pakken! 

Je leert welke soorten Bloemen Remedies er bestaan, wat hun werking is en vooral hoe jij ze op een positieve manier kan gebruiken. Gaandeweg krijg je een beter inzicht in jezelf en in jouw naaste omgeving. Je leert op een creatieve manier je situatie bewust te optimaliseren. Zo bewandel je jouw eigen weg en kom je komt steeds dichter bij jouw kern, bij JEZELF! 

Op een leuke manier maak je kennis met de Bach Bloemen Remedies. Je leert welke Remedies voor jou van toepassing zijn. Je leert jouw spiegels zien. We bouwen verder op die inzichten en gaan dieper in op de praktische en dagdagelijkse realiteit. Wat mag jij van jezelf en je omgeving ontdekken? Welke mogelijkheden en potentie kan deze opleiding jou bieden?hout element

Creatie en Overvloed ( 4/5 nov. 2024

Wat is jouw fundament in de creatie van Overvloed? Hoe creëer jij overvloed? Creëer jij vanuit een basisfundament van angst? Angst voor de toekomst die de bovenhand neemt? Creëer jij vanuit boosheid? Creëer jij vanuit afgunst of wrok en geldt ‘dat is niet eerlijk’ voor jou? Is het bewijskracht naar degene die jou als mindere aanziet of aanzag? Speelt er een erfelijk thema van je familielijn? Of spelen andere of meerdere thema’s?

Wat is het sterkste fundament voor jou? Tijdens deze module gaan we samen neutraliseren en ompolen, zodat jij oude conditioneringen mag loslaten? Het kan gaan om conditioneringen, zoals: ‘Je moet hard werken als je rijk wilt worden’, ‘Veel geld verdienen? Da’s vast en zeker oneerlijk verdiend.’, ‘Geld is de fundering van al wat slecht is.’ en ‘Je bent meer verlicht wanneer je arm bent dan wanneer je rijk bent.’ …..  

Wil jij in de flow van overvloed komen? Het overvloedige sappige fruit aan je boom is het resultaat van jouw fundament! Jouw fundament geeft jou een stevige en zuivere basis en een groot basisvertrouwen. Weinig of geen fruit of plots verlies? Misschien speelt dan een fundament vanuit boosheid, jezelf willen bewijzen of van angst? Wil je het ompolen? Begin bij JEZELF!

Module II: Leer de zelfhealingstechnieken!

– weekend of maandag en dinsdag : Live 

– weekend: 30nov en 1 dec, 4/5 jan, 1/2febr.

-maandag en dinsdag 2/3 dec, 6/7 jan, 3/4 febr. 2024 van 9.00 tot 16.30

Energy-Flow®

Energy-Flow® is een zelfhealingstechniek. De energiefrequentie verhoogt en biedt zo lichamelijke, emotionele en mentale ondersteuning. 

Volgens Einstein is alles immers energie en bewustzijn! Energie zien we misschien niet met het blote oog, maar in jouw energie(lichamen) kunnen storingen en blokkades ontstaan door lichamelijke, emotionele of mentale disharmonie. Wanneer je bijvoorbeeld een ongeluk hebt, worden jouw lichaam én jouw andere energielichamen door elkaar geschud. Dit kan leiden tot chronische klachten. Deze klachten zijn niet oplosbaar op het niveau van de materie, in het lichaam, zolang de oorzaak op een ander niveau, in de energielichamen, niet aangepakt wordt.  

logo energy flow

CHR 1344bEnergy-Flow® biedt een synthese aan van: Bewustzijn, Mindfulness-technieken, aandachtgerichte cognitieve therapie, technieken tot herprogrammering, Projectietechnieken: in de spiegel leren kijken  naar situatie en gedragingen.

Technieken om de energiefrequentie van het lichaam te verhogen en het zelfgenezingsproces van het lichaam te stimuleren. Technieken om te leren beslissingen te nemen vanuit de innerlijke autoriteit. Oefeningen die een ‘Whole Brain’-staat creëren, zodat rechter- én linkerhersenhelft actief gebruikt worden.

Uitzuiveren van energielichamen,-velden en soulbody’s.

Tijdens de begeleiding ga je – stap voor stap – verder in je proces naar zelfontwikkeling.  Je leert te navigeren op jouw innerlijke autoriteit waarmee je kennismaakte tijdens Module I. Deze autoriteit kan verschillen van persoon tot persoon omdat er meerdere autoriteiten zijn. Samen gaan we op zoek naar jouw specifieke autoriteit. Het komt er op neer dat je jouw leven niet tracht te controleren maar dat je je laat rijden op je innerlijke autoriteit. Personen die durven navigeren op hun innerlijke autoriteit en die blokkades durven uitzuiveren, bereiken een zelfhelend vermogen dat kwantumsprongen maakt. 

Wat komt er allemaal aan bod?

 1. Definitie, werking en allerhande informatie van energie  
 2. Leren vanuit ieders eigen unieke manier, met de eigen innerlijke of uiterlijke autoriteit.
 3. Ontdekken hoe de eigen unieke autoriteit werkt en de weg wijst!
 4. Leren werken in Thèta-frequenties (DNA-frequentie)
 5. Ademhalingstechnieken om de energiefrequentie te verhogen
 6. Werken op verschillende dimensies 
 7. Werken met verschillende tools
 8. Kennis van de energielichamen (13 verschillende frequenties)
 9. Kennis van de energievelden
 10. Tripple Protection- Energetische hygiëne
 11. Zuiveren van Vortex kanaal
 12. Leren werken met jouw Innerlijke Autoriteit
 13. Doorbreken van patronen
 14. Kracht en betekenis van kleuren
 15. Primaire universele celpatroon
 16. Projectie-techniek
 17. Uitzuivering van Soulbodys
 18. Uitzuiveren van diepe blokkades, overtuigingen, conditioneringen die het samengaan met je soulmate/twin flame belemmert
 19. Leren werken met innerlijke autoriteit en pendel
 20. Samen op weg naar heelheid van je Causale lichaam, terug naar je werkelijke ‘IK’! Innerlijke Vreugde!

Module III: Tarot Lezen en interpreteren om betere inzichten in jezelf en je situatie te verkrijgen

– 5 avonden 
opvraag

– max -+ 8 deelnemer per opleiding (aandacht voor elke deelnemer)

 • van 19.30 tot 22.00u

Tarot lezen en interpreteren

Al meer dan twintig jaar leg ik bijna dagelijks deze kaarten, voor mezelf en mijn naaste omgeving. Deze leggingen brachten meer inzichten in mezelf, in de andere(n), in situaties en/of omgeving. Toch kom ik er pas de laatste jaren meer mee naar buiten. 

De analyse van de kaarten en het verkregen inzicht tonen jou en motiveren jou om te handelen naar jouw innerlijke autoriteit. Ze zetten aan tot actie.

Tijdens deze module leer je de Tarotkaarten te lezen en te interpreteren. Op die manier verkrijg je beter inzicht in jezelf en jouw situatie.

We starten met de voorgeschiedenis en de betekenis van de 22 kaarten van de Grote Arcana. Hierbij wordt voor jou de betekenis duidelijk van de staven, zwaarden, bekers en pentakels. Later bekijken we allerlei verschillende legpatronen, zoals het Kompas, het Kruis, het Partnerspel, het Keltische kruis, de Volgende Stap, de Weg en de Halfjaarlegging op het astrologische wiel.

Wat voor mogelijkheden mogen de kaarten jou wel niet geven?

Welke bevestiging op jouw WETEN mag jij ontvangen?

Module IV: Diepe uitzuiveringstechnieken met de pendel

-voorwaarde module I en II gevolgd hebben

-start  8 dagen:  

LIVE van 9.00 tot 16.30u plus 2 losse oefenavonden

Datums 3/4 maart 1/2 april 1/2 mei en 2/3 juni

Oefendagen worden onderling afgesproken!

max.8 cursisten omwille van maximale begeleiding en ondersteun

Diepe uitzuiveringstechnieken met de pendel

Vormt het fysieke universum een belichaming van onze eigen gedachten en overtuigingen? Wijzelf zijn verantwoordelijk – ‘vaak onbewust’ – voor het creëren van onze realiteit zoals die is. Wij zijn ook verantwoordelijk voor het corrigeren of bijsturen van onze gedachten. Tegenstrijdige gedachten creëren immers een zekere disharmonie. Wanneer we dit begrijpen, kunnen we werken naar een nieuw evenwicht. 

We polen de negatieve gedachten met bijhorende emoties om en creëren opnieuw harmonie, een fysieke realiteit die LIEFDE heet. We komen naar een liefdevol niveau van begrip en verantwoordelijkheid voor ons eigen pad. 

Tijdens deze module zoeken we met behulp van een pendel naar onze onbewuste disbalansen en gaan we deze tegelijkertijd balanceren en uitzuiveren.

Plus extra Helingstechnieken die ons hoofd volledig vrijmaken en ons in één sessie terug in zuivere verbinding zetten!

Module V: Holistisch handelingen

– 8 dagen (voorwaarde module I en II gevolgd hebben)
–  opvraag

Holistisch handelingen

In module V vertrekken we vanuit de leertheorieën van de Vijf Elementen en de kennis over Ying en Yang. We bekijken allerlei inzichten in de lichaamssignalen en de meridiaanleer. Verder halen we technieken aan bij magneettherapie en shiatsu. Maar we leren ook gelaatsdiagnose, teenlezen en moxabehandelingen toepassen. 

Wil jij graag holistische handelingen aanleren? 

Module VI: Gelaatkunde en Mineralen

– 8 dagen 
– Start donderdag 8 september 2022 om de 14 dagen op donderdag

OP VRAAG

van 9 tot 16.00u

Gelaatkunde en Mineralen

In deze opleiding leer je het gelaat lezen en haar tekorten op energetisch vlak vaststellen. Het fysieke gelaat vertelt ons immers veel over onze lichamelijke conditie en welzijn. Elk rimpeltje of vlekje wijst op een tekort aan specifieke mineralen. Onbalans in de mineralen geeft klachten in het lichaam én in het aangezicht. Bij een groot tekort worden cellen beschadigd en dat zie je dus aan ons gelaat.

Zo wordt in de module gesproken over orgaantijden. Ieder orgaan heeft een maximale oplaadtijd. Om te kunnen functioneren, laadt elk orgaan tijdens de dag energetisch op – zoals een accu – en loopt langzaam leeg, elke dag opnieuw. Wanneer een orgaan niet in evenwicht is, wordt een klacht zichtbaar tijdens de oplaadtijd. Word je bijvoorbeeld geregeld wakker tussen 01:00 en 03.00 uur ’s nachts en ben je moe, dan kan je wat meer aandacht besteden aan jouw lever. Een geelachtige huidskleur of een gele verkleuring van het oogwit kan wijzen op een verminderde werking van de leverfunctie. 

Op deze manier leggen we tijdens deze module linken met ons eigen gelaat en dat van onze medestudenten!

HUMAN DESIGN en GEZONDHEID

placeholder
Scroll naar boven