Blog

Gratis introductie workshop GH13 dimensions!

logogh dimensions

Je ware roeping volgen is essentieel voor je geestelijke en lichamelijke gezondheid.

                                                                                                                Dokter Edward Bach

Tijdens deze introductieworkshop maak je kennis met de volgende thema’s: Human design, ken je werkelijke ‘ik’, De psychologie achter de Bach Bloemen Remedies, Energie-Flow zelfhealingstechnieken, enz..

Energie-Flow is een zelfhealingstechniek die energetisch, emotioneel en lichamelijk herstel biedt door het verhogen van je energiefrequentie. Aangezien als energie is. Eindstein gaf dit al vroeg aan: “Alles is energie! Alles is bewustzijn!” Als alles energie is ook al zie je het niet met je blote oog, doch kunnen er storingen en blokkades optreden in je energielichamen, energievelden en soulbody’s.

Heb je bijvoorbeeld een ongeluk gehad, waardoor heel je lichaam door elkaar geschud werd, werden ook je energielichamen door elkaar geschud. Met als gevolg chronische klachten. Die onoplosbaar zijn in de materie zolang als de oorzaak in je energielichamen niet wordt opgelost. Wist jij dat 80% van de klachten een stempel van chronische krijgen, je moet er meer mee leren leven. Hoe kan je nu leren leven met pijn? Dus zogezegd onoplosbare klachten! Voor deze 80 % gaan we samen opzoek naar de onderliggende klachten. 

Het probleem dient meestal opgelost te worden op een andere level dan waar het zich situeert!

Tijdens deze kennismaking ga je al snel enkele blokkades oplossen die jou tegen houden om overvloed en een gezond lichaam te creëren! Dus wacht niet en schrijf vandaag nog in. En laat je verrassen wat er in deze 2.5 uren al wordt omgepoold.

Daarna krijg je de kans om de volledige opleiding te volgen gedurende 6 weekends live of  via zoomlink….waarom nu niet even eerst proeven? 

In deze opleiding leer je een holistische en energetische werkwijze toepassen. Als GH13dimensions –medium benader je immers jezelf of een ander in zijn/haar totaliteit, dit betekent zowel op fysiek als op emotioneel en mentaal niveau. Je bekijkt lichaam én geest. Daarbij wordt steeds naar de onderliggende klacht geluisterd, maar wordt de klacht best op een ander niveau opgelost!

Hoe doen we dat?

We vertrekken vanuit jouw unieke energetische blauwdruk, jouw ‘Human Design Chart’! Zoals je weet heeft iedereen eigen talenten en valkuilen.

Een GH13dimensions –medium  focust zich vooral samen met jou op jouw talenten, vermijdt jouw valkuilen en zuivert energetisch onderliggende conditioneringen, trauma’s of PostTraumatisch Stresssyndromen. Welk posttraumatisch stress syndroom mag er oplossen bij jou? Hoe kan jij je vrijmaken van angst en stress?

Samen gaan we dus voor een holistische en energetische aanpak. Dit alles kan in persoonlijke behandelingen of/en in een opleiding.

De opleiding bestaat uit verschillende modules, waarbij elke module live of via zoom gevolgd kan worden.

We kiezen voor groepen van max. 8 personen omdat op deze wijze een steeds persoonlijkere en diepere integratie mogelijk is en ik ieder zijn uniekheid kan bekrachtigen.

Gratis introductie workshop online:

Donderdag 16 februari 2023 om 19.30 live of via zoomlink

Datums van de opleiding vind je op de website: start 4/5 maart 2023

Wil jij eenvoudigweg je kennis te verrijken? Of voel jij je geroepen om zelf GH13 Dimensions-medium te worden?

Stap uit je comfortzone en ga voor innerlijk rust.

Scroll naar boven