Blog

Overvloed en creatie

ab

Geld maakt niet geluk, maar er geen hebben ook niet!

Wat is jouw fundament in de creatie van overvloed?

Hoe creëer jij overvloed? of leef jij in een armoede status, in zelfbeklag of  vul zelf maar in …..

Creëer jij vanuit een basisfundament van angst? Angst voor de toekomst die de bovenhand neemt? Creëer jij vanuit boosheid? Creëer jij vanuit afgunst of wrok en geldt ‘dat is niet eerlijk’ voor jou? Is het bewijskracht naar degene die jou als mindere aanziet of aanzag? Speelt er een erfelijk thema van je familielijn? Of spelen andere of meerdere thema’s?  Welk thema neem jij over van je ouders of één van hen?

Wat is het sterkste fundament voor jou? Tijdens deze module gaan we samen neutraliseren en ompolen, zodat jij oude conditioneringen mag loslaten? Het kan gaan om conditioneringen, zoals: ‘Je moet hard werken als je rijk wilt worden’, ‘Veel geld verdienen? Da’s vast en zeker oneerlijk verdiend.’, ‘Geld is de fundering van al wat slecht is.’ en ‘Je bent meer verlicht wanneer je arm bent dan wanneer je rijk bent.’ …..  

Wil jij in de flow van overvloed komen? Het overvloedige sappige fruit aan je boom is het resultaat van jouw fundament! Jouw fundament geeft jou een stevige en zuivere basis en een groot basisvertrouwen. Weinig of geen fruit of plots verlies? Misschien speelt dan een fundament vanuit boosheid, jezelf willen bewijzen of van angst? Wil je het ompolen?

Begin bij JEZELF!

Inschrijven: gerda@gerdahusson.be

Stap uit je comfortzone en ga voor innerlijk rust.

Scroll naar top