Blog

Wat betekent de HEALY voor mij?

healy

Healy, het kleine frequentie-apparaatje, heeft me al aangenaam verrast! Ik heb heel veel mooie ervaringen mogen meemaken, zowel in acute situaties en als op langere termijn. Voor mij springen er enkele wonderbaarlijke ervaringen bij acute klachten uit.

 

Loopneus: Mijn kleinkind sukkelde voortdurend met een loopneus. Je kan je voorstellen dat dit op dit ogenblik, in deze coronatijd, niet echt aanvaardbaar is. Ze kreeg al Crab Apple van de Bach Bloemen Remedies, maar dat hielp niet diepgaand genoeg … tot ik een inzicht kreeg. Waarom laat ik het programma ALLERGIE niet draaien? Onvoorstelbaar hoe snel dat werkte bij haar! Na één behandeling was mijn kleindochter van haar loopneus af. ‘Mammie, kan je ook iets aan die harde pieten in mijn neus doen?’, was later haar vraag! Hahaha! Nadien hebben we het programma wel nog enkele malen herhaald, zodat zij zeker loopneusvrij zou blijven.

 

Rugklachten: Al is het maar om mijn dankbaarheid te benoemen, vertel ik deze ook graag. Ik heb mijn Healy sinds december 2019 maar ontdek nog steeds nieuwe oplossingen.  Zoals jullie weten, werk ik deeltijds als verpleegkundige en deeltijds als Holistisch therapeute.

Zo voelde ik al enkele weken een licht zeurende pijn in mijn onderrug. Ik draaide het programma ‘chronische rugpijn’, maar tevergeefs, het wilde niet echt helpen. Op een keer, tijdens mijn dienst als verpleegkundige, voelde ik plots een hevige pijnscheut, die voelbaar was tot in mijn kleine teen. De pijn was zo hevig dat stappen voor mij bijna onmogelijk was.

Thuisgekomen draaide ik de Healy ‘Resonance’-app. Met de resonance kan je de huidige energetische toestand in het energieveld van een persoon analyseren. Bij die analyse geeft de Resonance de vijf meest aangeraden behandelingen voor het onderliggende probleem aan. Daarna kan je met de gewone roze Healy-app het passende programma draaien.

In het geval van mijn pijnlijke rug gaf de resonance als eerste het ISCHIAS-programma aan. Ischias, voluit ischiasneuralgie,  is een vorm van zenuwpijn (neuralgie) in het been vanuit de rug. De pijn wordt veroorzaakt door druk op wortels van de nervus ischiadicus op de plaats waar deze uit de wervelkolom naar buiten komen.  Ischias wordt vaak veroorzaakt door een rughernia, vandaar mijn pijn. Ik draaide het ISCHIAS-programma en dadelijk trok de pijn weg uit mijn heup en been… Ik voelde heel mijn been tintelen van de heftige trillingsfrequenties die door mijn been stroomden, in tegenstelling tot het programma CHRONISCHE RUGPIJN draaide! Bij CHRONISCHE RUGPIJN voelde ik nooit de frequenties en tintelingen. Wonderbaarlijk vind ik dit! Een week later kon ik gewoon terug werken en tennissen. Ter versterking van mijn onderrug, heb ik nog wel een hele week Ischias gedraaid. Het juiste programma draaien, is belangrijk. Dat was nu wel HEEL duidelijk!

Nog steeds ben ik ontzettend dankbaar dat ik buiten mijn comfortzone gesprongen ben en dadelijk de Healy Resonance heb gekocht! Ook al was ik zeer sceptisch in het begin!

Wat voor mogelijkheden mag ik nog ontdekken met dit prachtig medische toestel? Welke mogelijkheden kan jij ermee waarmaken? Welke keuze kan jij maken naar heelheid, zowel lichamelijk, emotioneel als mentaal?

HEALY

Een draagbaar medisch apparaat voor Gezondheid,  Welzijn en  Balans.

Healy is een medisch product voor de behandeling van chronische pijn, fibromyalgie, skeletpijn, migraine en voor de ondersteunende behandeling van psychische aandoeningen, zoals depressie, angst en daarmee verbonden slaapstoornissen.

Dit kleine maar extreem veelzijdige apparaat biedt talrijke frequentieprogramma’s voor optimalisatie van lichaam en geest.

Wens jij meer uitleg of een testbeurt? 0499/350369

Stap uit je comfortzone en ga voor innerlijk rust.

Scroll naar boven